section and everything up till
*/ ?> Qui som – Creiem en Catalunya
24 mayo, 2018

Qui som

El Fòrum Empresarial “Creiem en Catalunya” és un grup d’empresaris, emprenedors i professionals que fa una Crida al món econòmic, de l’empresa i del comerç, per la celebració d’un acte per mostrar la confiança en el potencial econòmic de Catalunya i donar suport a les institucions del país en el procés de l’exercici del dret a decidir.

 

L’any 2012 es comença a gestar el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya. La creació d’aquest col·lectiu, de l’àmbit econòmic i empresarial volia donar resposta als actors del sector davant dels dubtes i reptes generats al país. En el marc de la feina feta pel Fòrum, el 22 d’Octubre de 2014  es va organitzar un acte a l’auditori de Barcelona amb la presència de més de 600 empresaris i amb una adhesió notable d’organitzacions empresarials d’àmbits i sectors diversos.

 

Des de llavors, el Fòrum s’ha posicionat en diversitat d’iniciatives del sector ecònomic encapçalades per les principals organitzacions de l’àmbit de l’empresa. Destacar darrerament la vinculació organitzativa en la jornada “Ens hi juguem el futur”, per denunciar les dificultats en l’àmbit energètic, logístic i d’infrastructures,  celebrada a Tarragona al maig del 2016 amb l’adhesió de les principals organitzacions socials i empresarials. O l’elaboració d’una proposta sobre el model ecònomic, amb el nom, “Una Catalunya on autònoms, micro-empreses i pimes, rebin un tracte més just”, liderat per l’economista Josep M Vázquez Zacarías. Aquesta proposta està pervista que es presenti a la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya en els propers mesos.

 

L’any 2017 es van organitzar quatre conferències a Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona entre els mesos de maig i juny, sota el títol “Els empresaris volem saber” per crear un diàleg entre empresaris i experts sobre els diferents reptes del futur econòmic i empresarial de Catalunya.